headerimage

Zoek je goede Psychosomatische fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Hoogeveen. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Psychosomatische fysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830693 WhatsApp

Een totaalbehandeling met psychosomatische fysiotherapie

Je lichaam, gevoelens, gedachten en gedrag

Sommige klachten zijn lichamelijk, andere psychisch. Maar vaak is het ook een combinatie van beide. Zo kun je bij een burn-out de fysieke vermoeidheid niet wegnemen door alleen te rusten. En bij somberheid kun je bijzonder veel baat hebben door je lichaam juist aan het werk te zetten. Psychosomatische fysiotherapie combineert een fysieke en een psychologische behandeling.

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie kan bij vele klachten een uitkomst zijn. Denk hierbij aan chronische pijnklachten, vermoeidheid, een burn-out, hartkloppingen, buikpijn of slaapproblemen. Ontdek wat psychosomatische fysiotherapie voor jou kan betekenen en maak vandaag nog een afspraak.

Een behandelplan op maat

Op basis van jouw psychosomatische klachten, omstandigheden en wat je wilt bereiken stellen we een behandelplan op. Hierbij schenken we aandacht aan je lichaam, gevoel, gedachten en gedrag. Een vast onderdeel is altijd dat je beter naar je lichaam leert luisteren. Door middel van fysieke opdrachten en schrijf- of doe-opdrachten krijg je ruimte om aan jezelf te werken en uit deze periode in je leven te groeien.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.221 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top